Ansøgningsskema til "Mit plastikmareridt"
MIT PLASTIKMARERIDT SØGER MEDVIRKENDE - ER DU DEN NÆSTE, LÆGERNE SKAL HAVE PÅ BESØG?

Fortryder du dit øjenlågsløft? Har din arkorrektion gjort det hele meget værre? Eller er din brystoperation slet ikke blevet, som forventet? Så kan lægerne fra ’Mit Plastikmareridt’ måske hjælpe dig.

Vi søger nye medvirkende til TV3-programmet ’Mit Plastikmareridt’, hvor forskellige danskere bliver tilset af to af Danmarks dygtigste plastikkirurger. Fælles for de medvirkende er, at de alle er utilfredse med resultatet af et kosmetisk indgreb.

Og her får alle hjælp. Enten med et godt råd, en afklaring eller en operation!

Har du brug for lægernes hjælp? Så udfyld blot dette ansøgningsskema, og så vender vi tilbage til dig.

Vi optager i København K i efteråret 2018. Programmet bliver produceret af United tv og bliver sendt på TV3. For at deltage skal du være fyldt 18 år.

OBS: Inden du går i gang med at udfylde skemaet, er det en god ide at have et nyt foto klar af dit ansigt OG af dit utilfredsstillende resultat efter operationen.

Der er også mulighed for at uploade en lille video, hvor du kan fortælle kort om dig selv og din situation – dette er valgfrit.

Vi glæder os til at høre fra dig.
* Venligst læs og accepter Samtykkeerklæringen for at fortsætte til næste trin

Ja, jeg vil gerne søge om at blive deltager i Mit plastikmareridt. Jeg vil blive bedt om at give oplysninger om generelle personlige data og andre personlige oplysninger. De personlige oplysninger vil blive gemt i en Amazon Cloud Services-database i Irland, der drives af M.K. Advision Ltd gennem Short Audition værktøjet og på Uniteds interne server placeret i Danmark. For mere information, se vores Fortrolighedserklæring for Deltagere her: United ansøgers fortrolighedserklæring

Jeg accepterer Betingelserne for brug

Ja, jeg vil gerne kontaktes af United i forbindelse med eventuel deltagelse i fremtidige produktioner. Jeg er derfor enig i, at mine personlige oplysninger bliver gemt af United i Amazon Cloud Services-databasen i Irland, der drives af M.K. Advision Ltd gennem Short Audition værktøjet i 3 år til dette formål