TERVETULOA!

Olet hakemassa Moskito Televisionin draamasarjaan nimeltä The White Wall.

Ennen kuin aloitat hakemuksen täyttämisen, varmista että sinulla on ladattavissa kasvokuva ja kokovartalokuva.

Hakemuksen täyttämiseen menee noin 10 minuuttia. Hakemus pitää täyttää yhdellä kerralla. Hakemusta ei voi tallentaa ja jatkaa myöhemmin.

Jokaisen hakijan tulee täyttää hakemus. Tämä koskee myös kaikkia henkilöitä, jotka ovat aikaisemmin osallistuneet Moskiton kuvauksiin. Haku tv-sarjan kuvauksiin on auki koko ajan.

Alle 18-vuotiailta vaadimme huoltajan luvan rekisteriin liittymiseen (GDPR). Klikkaa tällöin sivun alla olevaa kohtaa "Ei - Yli 18-vuotias?".


The White Wall draamasarja on Pohjoismainen yhteistuotanto. Sarja tullaan esittämään YLE:n ja SVT:n kanavilla. Sarjan ohjauksesta vastaavat Aleksi Salmenperä ja Anna Zackrisson.

Kuvaukset tapahtuvat pääosin Pyhäjärvellä, Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa marraskuun 2018 ja maaliskuun 2019 välisenä aikana. Kuvaamme huhtikuussa 2019 myös pääkaupunkiseudulla. Tarinassa olemme kuvitteellisesti pohjoisruotsalaisessa kaivoskylässä, jonne rakennetaan maailman suurinta ydinjätteen loppusijoituspaikkaa.

Kiitos etukäteen!

Ystävällisin terveisin

Moskito Television Oy | www.moskito.fi
* Annan Moskito Television Oy:lle suostumukseni henkilötietojeni käsittelyyn ja säilyttämiseen yrityksen avustajareksisterissä. Suostumuslomake
* Olen tutustunut Moskito Television Oy:n tietosuojakäytäntöihin ja hyväksyn ne. Tietosuojakäytännöt
 Kyllä    Ei