Dobrodošli!

Umorni ste od pokušavanja? Krenete, ali vam nedostaje motivacije? Uvijek na kraju završite na istome mjestu, a osjećaj nezadovoljstva već vas umara. Naš tim stručnjaka spreman je za nove kandidate koji su voljni napokon promijeniti svoj život - na bolje!

Prijavite se za novu sezonu emisije ŽIVOT NA VAGI, dokažite sebi i drugima kako ste baš vi zaslužili ovu životnu priliku!

Prijavnica za Život na vagi je dugačka i detaljna kako bismo dobili što bolju sliku o vama, odnosno, jeste li prikladni za ulazak u show. Molimo, pažljivo pročitajte pravne napomene u prijavi za prije nego što popunite obrazac. Odgovorite na sva pitanja u Prijavnici u potpunosti i iskreno. Automatski ćete biti diskvalificirani iz postupka odabira ako se otkrije da ste namjerno upisali neistinite informacija ili da ste zadržali relevantne informacije. Javit ćemo vam se samo ako budete odabrani kao potencijalni sudionik u snimanju emisije. Prije nego što krenete, molimo Vas provjerite imate li pripremljenu vlastitu fotografiju.

Hvala i sretno!