Velkommen!

Verdens succesen Love Island kommer endelig til Danmark, og nu har du en unik chance for at komme med på den første rejse.

Drømmer du om at finde den store kærlighed? Så vil vi rigtig gerne lære dig bedre at kende ;-)

Første skridt er at svare på på en række spørgsmål, nogle spørgsmål er faktuelle andre mere personlige - alle med det formål at finde ud af, om du er den rette til at bo på Love Island.

Love Island er programmet for dig, der er parat til at finde kærligheden og som er parat til dit livs eventyr - fuld af kærlighed, fest og minder for livet.

Vi optager i udlandet efteråret 2018. Programmet bliver produceret af United tv, og bliver sendt på TV3. For at deltage skal du være fyldt 18 år senest 1. oktober 2018.

OBS: Inden du går i gang med at udfylde skemaet, er det en god ide at have et nyt ansigtsfoto klar + en lille video hvor du fortæller kort om dig selv.

United tv ønsker at være åben omkring brugen af dine personlige oplysninger og anmoder derfor om dit samtykke til behandling af disse. Kryds venligst de tre bokse af nedenfor.

Tak fordi du ønsker at være i Love Island, vi glæder os til at lære dig at kende...
* Ja, jeg vil gerne søge om at blive deltager i Love Island 2018. Jeg vil blive bedt om at give oplysninger om generelle personlige data og andre personlige oplysninger. Oplysningerne vil blive gemt i en Amazon Cloud Services-database i Irland, der drives af M.K. Advision Ltd gennem Short Audition værktøjet. For mere information, se vores Fortrolighedserklæring for Deltagere her:United ansøgers fortrolighedserklæring
* Jeg er over 18 år.
*