Velkommen til oss i Første date.
Teamet vårt er klare til å matche deg med den rette!

I Første date-restauranten har allerede imponerende mange funnet tonen, og resultatene kan du se torsdager 20:30 på TVNorge eller når du vil på Dplay. Vi vet ikke eksakt når restauranten åpner dørene igjen, men frem til da er det bare å sende inn søknader, så tar vi etter hvert kontakt med de som vi ønsker å bli bedre kjent med.

Sett av noen minutter til å fylle ut skjemaet, og sørg for å ha noen bilder av deg klart til å laste opp underveis. Vi ber om nærbilde og av hele deg. Det er en fordel om bildene er av nyere dato - så de viser deg slik du ser ut i dag.

Vi ønsker også at du lager et lite videoklipp så vi bedre kjent med deg (få hjelp av en venn hvis det er vanskelig med det tekniske, bruk gjerne mobilen). Start klippet med å gå noen meter bort fra kamera så vi ser hele deg - og så kom frem og fortell hva du heter og hvorfor du har lyst til å være med i Første date. Det føles helt sikkert rart og unaturlig, men det gjør ingen ting. Klippet skal ikke vises på TV, men vil være til stor hjelp når vi skal finne en god match til deg. Det er bra for både deg og oss!

I søknaden skal du svare på noen spørsmål. Vi har to tips som vil gjøre det lettere for oss å finne den perfekte daten til deg:
1: Vær ærlig om deg selv og hva du søker.
2: Svar med setninger fremfor stikkord. Bruk gjerne eksempler.

Vi gleder oss til å lese søknaden din og se klippet av deg! Er du heldig så finner vi en bra match til deg og inviterer deg på date. Den kan komme på TV, og vi skal sørge for at det blir en god opplevelse for både deg og den heldige som du får møte. Mens du venter kan du se tidligere sendte episoder her: https://www.dplay.no/programmer/forste-date

Hilsen alle oss i Første date
* For å fortsette til neste steg, les og godkjenn Personvernerklæringen

Fyll inn alle de obligatoriske feltene (markert med *)