METRONOME PRODUCTIONS SØGER DELTAGERE TIL NYT SJOVT MADPROGRAM!

Kan din moster trylle et festmåltid frem ud af ingenting? Er din far verdensmester i humus? Laver din nevø dén pastaret, der giver italienere tårer i øjnene? Og er du selv en mester til at få sværen sprød på flæskestegen, så skynd dig at sende en ansøgning til det nye, sjove og underholdende madprogram Family Food Fight.

Vi søger madglade familier i alle konstellationer, mor/farfar/søskende/kusiner/onkler etc. som har mod på at imponere vores dommere og gå efter den helt store pengepræmie. Vi søger familier med stærke madtraditioner og forskellige madkulturer – både danske og udenlandske. Er det dig og din familie eller nogen du kender?

I skal melde jer som et hold på 4 personer og man skal minimum være 12 år for at deltage i programmet.

Castingen finder sted lørdag d. 27/10 i København. Det bliver en sjov og spændende dag hvor I sammen som familie skal lave jeres livret. Hvis man kommer fra Fyn eller Jylland betaler vi transport frem og tilbage. Mere info følger, hvis I går videre til casting. I bliver kontaktet senest i uge 41 hvis I går videre til casting.

Hvis man går videre fra castingen, så finder optagelserne sted i København i november måned – de præcise datoer får I, så snart vi har dem. Det er maks. 7 dage, hvis man går hele vejen til finalen.

Hvis du har nogle spørgsmål så er du velkommen at sende en mail til casting@metronome.dk

Mange hilsner
Castingredaktioner