VELKOMMEN TIL EX ON THE BEACHVi søker deg som er singel og som drømmer om den ultimate ferieopplevelsen. Sammen med andre unge single, har du nå muligheten til å tilbringe flere uforglemmelige uker på et fantastisk sted fylt med sol, varme og festing.


Vennligst fyll ut dette skjemaet og legg ved et par bra bilder tatt i år og gjerne en liten video av deg selv.


... så snakkes vi kanskje?


Du vil nå få anledning til å søke om deltagelse i ´Ex on the beach´ (heretter kalt Produksjonen). For å kunne søke må gi oss i Rubicon TV AS med org.nr. 968 061 828 (Rubicon) visse personopplysninger om deg selv, både alminnelige og sensitive. Rubicon er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene du oppgir i søknaden. Rubicon får kun tilgang til dine personopplysninger etter at søknaden er sendt. Alle opplysningene du oppgir vil inngå i vurdering av din mulige deltagelse i Produksjonen.
Vi i Rubicon ønsker å være åpne og ærlige overfor deg om vår bruk av dine personopplysninger, og vi ber derfor om ditt samtykke til å behandle dine personopplysninger. Teksten merket med * er nødvendig å samtykke til for å kunne bli vurdert som deltager i Produksjonen. Mer informasjon til alle punktene finnes i personvernerklæringen.
* Ja, jeg ønsker å bli vurdert som mulig deltager i Rubiconproduksjonen ´Ex on the beach´. Jeg forstår at for at Rubicon skal kunne vurdere min søknad må jeg dele personopplysninger om meg selv med Rubicon ved å fylle ut skjemaet. Jeg kan bli nødt til å opplyse om sensitive personopplysninger som min seksuelle legning og aktivitet, religion/livssyn og ev. sykdommer eller psykiske lidelser. I tillegg vil jeg bli bedt om å opplyse om alminnelige personopplysninger som fullt navn, adresse, fødselsdato, foto, høyde, vekt, epostadresse, telefonnummer, profilnavn på sosiale medier, familierelasjoner, tidligere kjærester og annen informasjon jeg ønsker å opplyse om. Personopplysningene vil bli lagret i en Amazon Cloud Services database i Irland som driftes av M.K. Advision Ltd gjennom Short Audition-verktøyet. Jeg forstår at det i vurderingen av min søknad også kan bli nødvendig for Rubicon å innhente ytterligere personopplysninger om meg fra mine ekskjærester som en del av en bakgrunnssjekk for å vurdere min egnethet til å delta i ´Ex on the beach´. Personopplysningene som samles inn kan deles med kanalen Discovery som skal vise den ferdige produksjonen, med det formål å delta i valg om deltagere og produksjonen forøvrig. Discovery er underlagt en egnet taushetserklæring hvor det også fremgår en sletteplikt for kanalen for dette samarbeidet.
jeg ønsker å bli kontaktet av Rubicon for mulig deltakelse i fremtidige lignende produksjoner. Jeg samtykker derfor til at mine alminnelige personopplysninger blir lagret i Amazon Cloud Services databasen i Irland som driftes av M.K. Advision Ltd i 3 år for dette formålet.

Les mer om vår behandling av dine personopplysninger i vår Personvernerklæring for søkere og deltagere i Rubicons produksjoner